Klantenervaringen

Voor Dick’s Keukens is het zeer belangrijk om te horen of te zien wat de ervaringen zijn van de klanten die reeds een keuken hebben gekocht. Wij stellen het op prijs als u dit met ons wilt delen.

Deel uw ervaring met ons

Uw ervaring:


Lees hieronder een aantal ervaringen met onze klanten


Wij hebben hele goede ervaringen met Dick's keukens: een fijne samenwerking, heel creatief in het meedenken en Gerhard's montage heeft de keuken met veel zorg geplaatst. Wij zijn superblij met onze nieuwe keuken!

Leon en Monique, Fluitenberg
Wij hadden al wat goede berichten gehoord en gelezen over Dick's keukens. Dus daar een afspraak gemaakt zodat er voldoende tijd was om alles eens door te nemen. Prettig te woord gestaan en binnen de kortste keren was daar een eerste ontwerp. Vervolgens werden daar onze wensen in verwerkt. Alles werd thuis nog eens nagemeten. Begin oktober is de keuken geplaatst door Gerhard. Een vakman die weet waar hij mee bezig is. Resultaat een perfecte droomkeuken voor ons die aan al onze wensen voldoet. Dank Dick en Gerhard.

Fam. Tigchelaar
Na een aantal keukencentra`s bezocht te hebben kwamen we bij Dick`s Keukens in Hollandscheveld terecht en we hadden er direct een goed gevoel over... Onze wensen werden op papier gezet en er werd een situatie tekening gemaakt hoe het èèn en ander er uit zou komen te zien. Ook de inbreng van Dick zelf werden besproken omdat hij door zijn jaren lange ervaring toch een andere kijk op een keuken heeft dan wij die voor de eerste keer een keuken moesten uitzoeken.. Op zijn advies zijn er een aantal praktische wijzigingen aan gebracht waar we zeer tevreden over zijn.. Wij zijn ook zeer tevreden over de levering en de montage.. aan het eind van de dag hadden we een complete keuken zonder dat er een deurtje ,afwerklatje o.i.d. miste.. Zeker een aanrader wat betreft kwaliteit / prijs en service verhouding.... Een volgende keer gaan we zeker weer naar Dick`s Keukens....

Fam. Schepers Hoogeveen
De reden dat wij onze keuken bij 'Dick's Keukens' hebben gekocht, is omdat Dick ontzettend enthousiast met onze ideeën meedacht, en veel goede nieuwe ideeën gaf. Ook de keuken aanpassen naar onze persoonlijke wensen, zoals prijs, uiterlijk en apparatuur is Dick heel meedenkend. Wij hebben de keuken zelf geplaatst, en dit was geen probleem. Tijdens het plaatsen kwamen we erachter dat de koelkastdeur beschadigd was. Zonder omhaal kregen we hier een nieuwe voor. Ook de keukenverlichting die ons ook is aangeraden zijn we blij mee. (dimmende led verlichting!)

Aart en Mariëtte, Zuidwolde.
Dick nam alle rust en tijd om ons advies te geven voor onze nieuwe keuken. We zijn bij verschillende keukenzaken geweest maar de keuken(s) van Dick, en het professionele advies spraken toch het meest aan. De keuken die door Dick zelf is ingemeten paste precies en was precies wat we er van gedacht hadden. Kortom, de moeite waard.

André Otten
Toen wij ons huis gekocht hadden, gingen we op zoek naar een mooie keuken. We werden getipt door meerdere mensen om eens bij Dick's Keukens te gaan kijken. Dat hebben we gedaan, en de ruime en veelzijdige showroom viel ons direct op. Daar konden we verschillende type keukens bekijken. Nadat we rustig alles bekeken hadden gingen we samen met Dick onder het genot van een verse kop koffie kijken wat de mogelijkheden waren en wat we nu echt mooi vonden. Wij gaven aan wat we graag wilden en Dick kwam met ideeen, die hij direct op de computer kon laten zien. Toen we alles zo hadden zoals we het graag wilden kregen we de uitdraaien mee. We hebben alles op ons in laten werken en een week later hebben we besloten de keuken bij Dick te kopen. Tijdens de bouw van ons huis hadden we een aantal dingen die we wilden wijzigen. Dit was geen probleem en ook hiervoor nam Dick weer alle tijd en dacht met ons mee. Uiteindelijk was het dan zover, de keuken werd geplaatst. Dit gebeurde door een zelfstandig iemand, die zeer professioneel was en secuur werkte. Ook tijdens het plaatsen kwam Dick kijken en dacht met ons mee. Alle onderdelen waren er, en de keuken was in 3 dagen helemaal geplaatst. We zijn zeer tevreden met het resultaat en over hoe alles gegaan is. Als we in de toekomst weer een keuken willen kopen, dan zullen we zeker weer naar Dick's Keukens gaan!

J. de Buck, Hoogeveen
Wij wonen in hetzelfde dorp als Dick, kennen hem persoonlijk, en vonden het dus logisch om eerst maar eens een kijkje in zijn keukencentrum te nemen, voor we elders zouden gaan kijken. Nou dat was een goede keuze, want het was niet nodig om verder te shoppen. Na het bekijken van de showroomkeukens en de vele foto’s van de al door hem geleverde keukens, kwamen we beetje bij beetje tot de keuken zoals wij hem graag wilden hebben. Helaas hebben we een kleine keuken ,zodat er niet al te veel mogelijkheden waren. Maar na veel passen en meten!!! konden toch alle hoekjes nuttig opgevuld worden en hebben we nu een keuken die praktisch en zeer naar onze zin is. Natuurlijk gaat er altijd wel iets mis, zoals bij ons bijvoorbeeld de wasemkap niet goed open en dicht kon schuiven. Zonder pardon werd er door Dick een nieuwe besteld en werk nu perfect. Verder hadden we een totaal verkeerde kraan uitgezocht. Mooi om te zien maar zeer onpraktisch in werking. Als je deze kraan opendraaide kwam er een veel te harde straal water uit waardoor direct het hele aanrecht nat werd. Bovendien kwam de straal ook nog precies uit, boven de rand van het afvoerputje, dus je snapt het al....

Direct de eerste dag merk je al dat je niet blij wordt van zo’n kraan. Maar ja je hebt hem zelf uitgezocht, zit al gemonteerd, dus wat moet je er nu mee. Eerst maar eens proberen er mee te werken dus, door de kraan wat schuin te draaien en heel zachtjes open te zetten. Tot Dick even langskwam om te kijken hoe de keuken beviel en ik hem voorzichtig van dit kraan probleem vertelde. Zijn reactie: Dan moet je even langskomen om een andere uit te zoeken!!!!! ,de monteur moet toch nog langskomen voor de afzuigkap en kan er direct even een nieuwe kraan opzetten. Nou dat noem ik service, dat had één van de grote prijsvechters echt niet aangeboden.

Fam H Kleine, Noordscheschut
Wij hebben lang gewikt en gewogen..overal in NL gekeken..en kwamen uit bij DIcks keukens in ons dorp...wij zochten daar wat wij vonden..we zijn gigantisch goed geholpen,en nadat we de keuze gemaakt hadden..is de keuken besteld en geinstalleerd...ik kan er maar 1 ding van zeggen..geweldig,de montage en service..alles tip top voor elkaar..Ik kan Dicks Keukens alleen maar aanraden!!!!

Familie Kikkert
Wat was het lastig om de juiste keuken uit te zoeken. Maar fijn dat Dick zo met ons mee dacht ! We zijn erg tevreden en raden Dick.s keukens zeker aan! Heel blij met onze nieuwe keuken!

Christiaan en Christa Kroon
Keuken gekocht bij Dickskeukens in Holl-veld. Dit is goed bevallen, persoonlijke aandacht en er wordt goed mee gedacht, Ook de tekening voor de instalateur was duidelijk, de installateur verteld dit vaak anders is Daarnaast was de levering van de keuken erg snel evenals de montage, kundige en vriendelijk monteurs Alles was in 1 keer perfect en nu, 1 jaar later genieten wij nog steeds van de keuken en vooral van de mooie apparatuur. Bedankt daarvoor.

Gr Bj en M